Кариера и вработување

Во моментот нема слободни позиции за кои би можеле да аплицирате, но можете да ни го оставите вашето CV со цел да бидете исконтактирани од нашиот тим за човечки ресури кој неуморно работи на збогатување на нашето големо ВСР семејство.
  МашкиЖенски  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  ВСР ДИСТРИБУЦИЈА И ЛОГИСТИКАКонтакт Информации
  СЕКАДЕ СО ВАССледете нè
  ЛОКАЦИЈАКаде да нè најдете
  https://vsr.mk/wp-content/uploads/2020/05/adresa.png
  AVANTAGEHeadquarters
  Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
  OUR LOCATIONSWhere to find us
  https://vsr.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  GET IN TOUCHAvantage Social links
  Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.