‎‏‏‎Вашиот успех
Наша задача

Пласманот
Наша цел


ВСР својата експертиза ја темели на неколку сервисни категории во доменот на слободната трговска размена на брзообртни производи.


Бренд Менаџмент
Се грижиме за сеопфатноста на имиџот на брендот кој ни го доверувате.
Транспорт
Достапноста и навремената достава се клучни елементи за успехот на еден бизнис.
Дистрибуција
Се грижиме вашиот производ да биде достапен во секој маркет, секоја продавница, во секој град и село.
Стратешко планирање
Кратките патеки не се наш предизвик, ние знаеме како да ве подготвиме за маратонот што следи.
Логистика
Од производствена лента до полиците во маркетите, процес кој подразбира големи логистички предизвици. Решението е кај нас.

ЗА НАС

Визија

ВСР Дистрибуција и Логистика има амбиции да стане една од водечките компании за дистрибуција на стоки за широка потрошувачка во Македонија. Наша задача е остварување на стабилен и оджрлив раст, зголемена продажба и добивка за нашите добавувачи.

Мисија

Да им обезбедиме на нашите деловни партнери додадена вредност нудејќи синергирани решенија кои вклучуваат продажба, бренд менаџмент и логистички услуги.
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
3000

Објекти

4000

Месечни достави

15

Брендови

4000

Магацински простор

Принципали

https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/juicy-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/pastazara-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/bonduelle-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/tidam-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/vitago-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/stiza-01.png
https://vsr.mk/wp-content/uploads/2022/11/phytorelax-01.png

Кариера и вработување

Контактирајте нè


Седиште
Ул. Перо Наков 122/А
1000, Скопје, Македонија
Телефон
+389 2 2557 009
Е-пошта
info@vsr.mk
bt_bb_google_maps_coverage_image

Испратете ни Е-порака

Како компанија која се грижи за своите клиенти, се трудиме да бидеме респонзивни со цел да одговориме на вашите пораки во рок од неколку часа, доколку ви е потребна асистенција веднаш ве молиме контактирајте не на телефонскиот број на наштата локална канцеларија.

Испратете ни
Е-порака

Како компанија која се грижи за своите клиенти, се трудиме да бидеме респонзивни со цел да одговориме на вашите пораки во рок од неколку часа, доколку ви е потребна асистенција веднаш ве молиме контактирајте не на телефонскиот број на наштата локална канцеларија.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  ВСР ДИСТРИБУЦИЈА И ЛОГИСТИКАКонтакт Информации
  СЕКАДЕ СО ВАССледете нè
  ЛОКАЦИЈАКаде да нè најдете
  https://vsr.mk/wp-content/uploads/2020/05/adresa.png
  AVANTAGEHeadquarters
  Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
  OUR LOCATIONSWhere to find us
  https://vsr.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  GET IN TOUCHAvantage Social links
  Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.